Städservice – när tiden inte räcker till

Städservice – när tiden inte räcker till

Tjenare bloggen! En ny vecka är här och det är med glädje som vi välkomnar lite värme till Trelleborg igen. Det var ett rejält bakslag som slog till här för någon vecka sedan, helt plötsligt så gick vi ner till en tio grader varmt och kalla vindar. Nu verkar det dock som att vi har fått tillbaka värmen så allting är frid och fröjd. Idag tänkte jag faktiskt inte bara prata så mycket inredning och design med er utan jag kommer även rikta lite fokus på städservice. Det är lockande att bara prata inredning så här års måste jag säga med tanke på att man oftast får en till plats att inreda i form av altan eller balkong. Men för att inredningen ska vara perfekt och så krävs det också att det är rent och fint i hemmet, därför kommer jag prata städservice. Jag är en person som är väldigt pedantisk, vilket också märks såväl hemma som på jobbet. Det ska vara rent och fint hela tiden, även om det bara är jag som är hemma. Att ha tid till städning har aldrig varit ett problem för mig tidigare, sen har de inneburit sena middagar eller mindre timmar med sömn men jag har allt som oftast löst problemet. Nu har det dock skett lite förändringar i min jobb situation som gör att jag inte längre har den tiden som krävs för att jag ska komma till ro i hemmet. Senare arbetsdagar har satt käppar i hjulet, men som med de flesta problemen så finns det en lösning. I det här fallet så är det städservice. De första gångerna så var det faktiskt lite jobbigt att behöva lämna över städningen till någon annan, men jag fick lämna noga instruktioner på hur jag vill ha det och nu rullar det på riktigt bra.  


Kommentarer är stängda.