Snickare bygger en mysig entréveranda

Snickare bygger en mysig entréveranda

Hej på er

Jag har en sommarstuga i Västervik som jag håller på att fixa iordning och nu denna veckan har jag en snickare där som hjälper mig. Det som byggs just nu är en liten veranda på framsidan av huset och med ett tak över. Tanken är att jag ska ha en liten hammock där med mysiga kuddar och filtar i. Där ska man kunna sitta och prata eller läsa och bara mysa. Jag tycker det ser så mysigt och välkomnande ut.

Den snickare som jag anlitat är från en firma som hjälpt mig tidigare för förra sommaren satte jag nämligen upp ett staket runt min lilla tomt. Det blir ju så att om man är nöjd med arbetet så vill man helst inte byta firma så denna gången anpassade jag mig efter när de kunde ta uppdraget hellre än att leta vidare efter någon som kunde när jag helst ville göra jobbet. Men det här kommer bli toppenbra och man ser redan hur det börjar ta form. I och med att det bara varit en trappa upp till dörren så kommer de nu få flytta på den, eller snickaren kommer bygga en ny eftersom den gamla ändå var så sliten och börjat ruttna.

Jag ser så mycket fram emot att få ställa iordning på verandan sen och kanske ställa dit någon stor krukväxt och ett par större ljuslyktor också. Jag tror att jag är ganska bra på det där med att skapa hemtrevligt och hög mysfaktor, det är lite av min specialitet. Så sen är det ju tur att det finns snickare som kan göra grovjobbet och bygga ihop det som jag inte klarar själv. Jag får bara en vision, en idé och liksom bild i huvudet och sen får man be om proffshjälp för att kunna göra verklighet av det. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.