Nya möbler och inredning

Nya möbler och inredning

Hallå där!

Vet ni vad det bästa är för att lysa upp måndagen? Internetshopping i soffan! Visst finns det en charm i att strosa runt på stan och kolla inredning eller kläder, men att shoppa samtidigt som man ligger i soffan framför en tv-serie är svårslaget. Jag kom precis hem från jobbet och sitter nu i min lägenhet i Falkenberg och kollar runt efter lite möbler och inredning. Trots att jag har bott i Falkenberg i snart ett år så är inte min lägenhet helt klar ännu, det saknas fortfarande en del möbler och jag vet inte varför som jag är så seg med att köpa inredning och möbler. Men nu ska jag ta tag i det hela och beställa hem lite möbler till lyan. Jag har alla viktiga möbler som köksbord, stolar och soffa men jag vill gärna ha en fåtölj och lite mindre inredning. Det finns ett genomgående tema i hela hemmet och det är guld, jag fullkomligen älskar gulddetaljer. Nästan all min inredning är i guld och mina större möbler är i vitt, det är en kombination som är så snyggt. Jag har klickat mig in på NN Design & Inredning som har en butik i närheten av Falkenberg men soffan är skönare. Här finns dock mycket spännande inredning och möbler som jag kan tänka mig att ha i lägenheten. Jag känner att det finns en stor risk att jag beställer betydligt mer saker än vad jag kanske egentligen borde, för det fanns en hel del fina saker i guld. Det här kan sluta väldigt bra för mitt hem men det kan också bli väldigt kritiskt för min plånbok, just nu känner jag däremot att fördelarna väger mer än nackdelarna. Nu ska jag börja shoppa här och förmodligen kommer det ett inlägg senare ikväll eller imorgon där jag lägger med lite bilder på vad jag har köpt.  


Kommentarer är stängda.