En mysig inredningsbutik

En mysig inredningsbutik

God förmiddag! Just denna fina torsdag har jag inte alls så mycket planerat, så det passar perfekt för mig att skriva ett inlägg. Då jag vet att många av er gillar inredning och mina inlägg om just inredning tänkte jag skriva ett inlägg om en inredning samt en inredningsbutik nära Kävlinge.

Inredning är precis som med allt inte för alla, vissa tycker att inredning är det roligaste som finns medan andra näst intill avskyr det. När jag pratar om inredning pratar jag om allt i ett hem, alltså även möblerna. Alla tänker olika kring det här, därför förtydligar jag min syn på det för att ni lättare ska kunna hänga med i inlägget. 

Något som är charmigt med inredning är att det snabbt kan berätta mycket om en person, ens hem och inredningsstil beskriver mer än vad man tror. Om ni tänker till kan ni nästan se personen framför er bara av att se inredningsstilen. Väldigt färgglad inredning, vitt och modernt, mycket svart och mörka färger, mönster och olika material, alla dessa är alternativ på hur man kan välja att inreda och medan du läste dem fick du kanske till och med upp en bild på en person som kan tänkas ha de olika stilarna på inredning. 

I mina tidigare inlägg om inredning har jag även visat lite bilder så ni har ju sett lite hur jag har inrett hemma hos mig. I samband med det är det många av er som har frågat om vart jag har köpt min inredning. Det finns en inredningsbutik nära Kävlinge där jag har köpt en hel del saker som idag pryder mitt hem och som jag älskar, butiken heter Elsas Hörna och ligger i Landskrona. Så ifall ni letar efter en bra inredningsbutik i Kävlinge med omnejd kan jag rekommendera er att kolla in Elsas Hörna.


Kommentarer är stängda.