Carinas Kära Ting

Carinas Kära Ting

God förmiddag gott folk och välkomna hit en fin onsdag som denna. Idag hade jag tänkt ta mig tiden till att prata om ett företag som jag verkligen tycker om från botten av mitt hjärta. Det här företaget heter Carinas Kära Ting och jobbar med gravyr i Gävle.

Jag kom i kontakt med det här företaget när jag skulle köpa en födelsedagspresent till min syster, vilket i vissa fall kan vara lite svårt. Hon är nämligen en sådan person som egentligen inte önskar sig någonting då hon har det mesta, jag vet dock att hon älskar heminredning så jag brukar köpa det till henne. Den här gången ville jag ge henne något alldeles speciellt då hon fyllde 30 år, därför letade jag länge efter inredning som kändes passande. Tillslut hittade jag det här företaget, jag upptäckte att de tog emot specialbeställningar på gravyr i Gävle. Jag valde därmed att lägga en beställning för en ljuslykta och ett grytunderlägg, de båda skulle ha något speciellt ingraverat som var speciellt för min syster. Grytunderlägget blev i form av en ren med ”hugg in” ingraverat då hon både älskar jakt och mat. Ljuslyktan var ganska standard, den blev svart med hennes livsmotto ingraverat. De båda produkterna blev fantastiskt fina och jag hade ett stort självförtroende när jag lämnade över presenten till henne. Hon blev lika glad som jag hade föreställt mig, om inte gladare. Det fick mig att känna att jag verkligen hade lyckats med den här födelsedagspresenten. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera det här företaget om ni vill ge bort en speciell present eller vill ha någon produkt som är helt unik med gravyr i Gävle. 


Kommentarer är stängda.