Blommor ger hemmet mer liv

Blommor ger hemmet mer liv

Jag har alltid älskat inredning, speciellt blommor och dess effekt på inredning och ett hem. Därför älskar jag att vända mig till Florea Flowers, vilket är en florist i Kungälv. Hos dem får jag alltid bra hjälp, vilket jag tänkte prata lite med er om idag.

Under helgen har jag suttit och funderat på vad jag ska skriva för inlägg idag, tillslut slog det mig att jag borde skriva ett inlägg om just inredning och blommor då det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Dessutom är ni ett par som har bett mig skriva ett liknande inlägg, ni verkar vara intresserade av min inredningsstil och vilka tips jag kan ge er. Det bästa tipset jag har är just blommor, blommor och växter har en speciell effekt på ett hem. På något sätt lyckas det göra att hemmet blir mycket mer levande, det känns helt plötsligt som att man får en helt annan karaktär på sitt hem när man tar in blommor. Då jag alltid vill ha levande blommor besöker jag ofta denna florist i Kungälv, då blommor bara har en viss levnadslängd behöver man med jämna mellanrum köpa nya. I mitt hem har jag flest växter som lever väldigt länge, sedan har jag ett par olika vaser med blommor. Det är ett sätt för mig att få ett levande hem samtidigt som jag inte behöver spendera en hel förmögenhet på det. Anledningen till att jag sedan väljer att alltid vända mig till just Florea Flowers är för att jag alltid får helt underbar hjälp hos dem, de ser till att jag får den hjälpen och kunskapen jag behöver för att hitta rätt blommor och även få dem att leva så länge som möjligt. Jag har alltid fått riktigt bra hjälp hos denna florist i Kungälv och därför väljer jag att fortsätta vända mig till dem när det är dags att köpa nya blommor.


Kommentarer är stängda.