Behöver lite schyssta bilder

Behöver lite schyssta bilder

Hej där bloggen! Det är en härlig tid för att inreda hemmet och jag har faktiskt en riktigt bra idé till mina väggar, men för att den idén ska bli verklighet så krävs det att jag får tag på en fotograf i Trelleborg. Tavlor är någonting som fascinerar mig väldigt mycket, därför är det lite märkligt att jag i min lägenhet inte har en enda tavla på väggen. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt varför det inte hänger någon tavla på väggen, men nu ska det bli ändring på det. Jag vill hitta en fotograf som kan ta lite fina bilder som sedan kan tryckas på en tavelduk och hängas upp på väggen. Då kan jag välja lite fritt vad för typ av bilder som jag vill ha. Jag är ganska kräsen av mig när det kommer till design och inredning. Det finns inte många tavlor som riktigt faller mig i smaken, åtminstone inte de jag har sett. Helst av allt så vill jag ha tavlor med väldigt lite färg, svartvita fotografier faller mig mycket mer i smaken. Min tanke är att ta lite stadsbilder och sen har vi även havet här i Trelleborg där jag tror man kan få riktigt schyssta bilder. Som tidigare nämnt så behöver jag hitta en fotograf och det vill jag gärna göra nu under sommaren. Skillnaden på Trelleborg under sommaren är otroligt stor om man jämför med vintern, det är nästan som en helt annan stad. Det ska inte var några modeller på bilderna utan jag vill bara ha miljöbilder. Kanske att man tar någon bild med folk i bakgrunden men fokus ska absolut inte ligga på människor utan på omgivning. Som sagt så märker ni att jag är ganska kräsen, men det är oftast då man får ett riktigt bra resultat.  


Kommentarer är stängda.