Änglar och inredning i Gävle

Änglar och inredning i Gävle

Hej på er

Jag tycker det är så roligt med inredning och särskilt änglar, vilket märks när man kommer hem till mig. Men jag tror inte att det är för mycket, fast det beror väl på om man gillar änglar eller inte. Det får ju inte vara så att det tar över all inredning, men det är väl som en röd tråd genom hela hemmet kan man säga. Det finns flera butiker i Gävle som jag tycker om att gå till bara för den sakens skull, men även nätbutiker.

Senaste nätbutiken jag hittade som har inredning i form av änglar och liknande heter My Fairy Lifestyle och jag får erkänna att det blev att jag gjorde en beställning. Jag hittade på sina ljusstakar och även en liten ängel som ska få sitta på byrån i hallen. Om du har tips på någon butik i Gävle med inredning eller någon närbutik du tycker jag ska besöka så får du gärna tipsa mig. Jag tycker om att blanda en känsla av gammalt och nytt. Inte så många olika färger men där emot ljus och mörkt. Till exempel om jag har mycket blått en period så kan jag matcha olika nyanser av blått, men jag blandar sällan ihop det med så många andra färger.

Jag har ganska ljusa väggar och möbler i mörkt trä. Så då är det fint med kanske vita ljusstakar eller vita änglar och textilier i blått. Gardinerna i både sovrummet och vardagsrummet är blå, samt kuddarna i soffan. Jag följer sällan någon särskild trend utan har det som jag tycker om och som gör mig glad. Gillar du att följa trender eller har du en egen stil? Jag tycker det är så spännande egentligen med båda och kan få inspiration ändå från både bloggar och tidningar som visar det nyaste men så kan man ju alltid sätta sin egen prägel på det.

Nu önskar jag dig en alldeles fantastisk dag så hörs vi helt säkert snart igen. 


Kommentarer är stängda.